LoveYourBelly WorkDay 2018

Kedvesek, remélem, eljutott hozzátok már a hír,  hogy idén 3. alkalommal rendezzük meg a LoveYourBelly Workday-t, hogy felhívjuk a figyelmet a szétnyílt hasizom okozta problémákra, a felismerés fontosságára és arra a műtét nélküli rehabilitációs megoldásra, amit egy magyar rekreációs szakoktató, Bagyinka Tímea dolgozott ki. Immár közel 200 szakképzett Oktatójával karöltve támogatják, tanítják és motiválják az édesanyákat arra, hogy hogyan szeressék jól a hasukat!

több ITT:  https://www.facebook.com/events/584622168570454/

Vegyél részt a LoveYourBelly-tréningen (akár ismétlőként)
2018. május 12-én és nemcsak a lapos has titkával* leszel gazdagabb, hanem a 9000Ft ÖSSZÉRTÉKŰ KUPONCSOMAGGAL is az Anya Paradicsom – Fejlessz játszva, okosan ✦ Bébispenót ✦ Nobile babahálózsák ✦ HerbArting ✦Szimplán – Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó jóvoltából, és közkívánatra egy EXKLUZÍV FENÉKFORMÁLÓ VIDEÓVAL! 💯

HA MÁR KORÁBBAN VÉGEZTÉL TANFOLYAMOT, akkor posztolj egy fotót magadról torna közben a LoveYourBelly oldalára az oktatód nevével, és vegyél részt az értékes ajándéksorsoláson az Anya Paradicsom – Fejlessz játszva, okosan ✦ Nobile babahálózsák ✦ Nusky Toys ✦ Husew ✦ Aktívmami Dunaújváros-Dunaföldvár felajánlásával.

Az én felajánlásom azok között fogjuk kisorsolni, akik már elvégezték korábban a tréninget, de ezen a napon otthon tornáznak, és posztolnak róla egy fotót a LYB Facebook oldalán. A felajánlás pedig egy étrendelemzés, és személyes, 1 heti étrend tervezése, megadott cél alapján, egy konzultációval, 5000 Ft értékben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük