Rólam

Sziasztok, én Horváth Zsuzsi vagyok, egy kislány anyukája, Aktívmami-edző és LoveYourBelly tréner, táplálkozási- és életmód tanácsadó, hordozási tanácsadó, rajzot tanítok egy szakgimnáziumban, “szabadidőmben” pedig egy kicsi alapítványt vezetek.

A kislányom már négy éves, de elvétve még mindig hordozom. Pl a frankfurti reptér részemről megoldhatatlan feladat lett volna hordozó nélkül… 🙂 Bogi két hetes korától hordozódik, először rugalmas kendőben, aztán az első évben főleg szövött hosszúkendőben hordtuk. Nem csak én, hanem apa is, tesó is, mama is, egyszer még a dédi is kipróbálta, milyen a hordozás.

Dunaújvárosban, Rácalmáson és Dunaföldváron igyekszem a hordozást és a hordozott babával való mozgást népszerűsíteni, mindhárom helyen nagyon klassz aktív hordozós közösség alakul.

Nem vagyok az a konkrét edző alkat: várandósságom után egyszerű az átlagnál edzetlenebb és ducibb anyukaként kerestem olyan mozgásformát, melyet együtt végezhetek a hordozott babámmal. Ilyen nem volt a környéken, így hát az edzőképzés mellett döntöttem, majd a tanfolyam elvégzése után kezdtem el építeni a dunaújvárosi Aktívmami közösséget. Azóta már várandósoknak is tartok tornát, hogy a babavárás is aktívan teljen. 2017 tavaszán pedig LoveYourBelly tréner lettem.

A LoveYourBelly módszerről már Aktívmami edzőként hallottam: ha valakinek komoly rectus diastasisa van, neki szoktuk a LYB módszert ajánlani. Családomban is, az ismerőseim között is nagy azoknak a száma, akik érintettek – jómagam is.

Sok szeretettel várok mindenkit a tréningjeimre, aki akár esztétikai, akár egészségügyi okból szeretné a hasát rendbe hozni!

2018 januárjában az életmód- és táplálkozási tanácsadó képzést is elvégeztem, így már komplex életmódprogramot tudok kialakítani a várandós kismamáknak és az újdonsült anyukáknak.

Igyekszem folyamatosan képezni magamat, így május végére elvégeztem a Beli Buba Babahordozó Iskola hordozási tanácsadó képzését, így már hordozás témakörben is tudok segíteni.  

Idén májusban indult az AHA! – Anyák a Hordozásért Alapítvány létrehozására a kezdeményezés, amiben szintén benne van a kezem… erről bővebben hamarosan. 🙂

Bár eredetileg átmeneti megoldásnak indult, de mára szerelemmé nőtte ki magát az anyukákkal és kismamákkal való foglalkozás – így még egy darabig maradok a pályán… 🙂 Edzéseimet és a közösségépítést is igyekszem a Body Positive Fitness jegyében tartani. E kezdeményezés célja az emberek bátorítása a fizikai teljesítmény és fejlődés megélésére, a saját és mások testének tiszteletére ítéletmentesen, anélkül, hogy bárki alkatát, korát, fizikai adottságait górcső alá vennénk.

Gyere közénk, ha arra vágysz, hogy szabadon mozoghass, anélkül, hogy bárki azt nézné, hogy nézel ki, mit veszel fel, vagy hogy épp milyen napod van, és mennyit bírsz, ne adj isten milyen anyuka vagy! Gyere, sportoljunk együtt, hiszen ha Te jól vagy, akkor a gyermeked is jól van! És persze az sem mindegy, hogy Neki milyen példát mutatsz.

Elérhetőségeim:

aktivmami.dujv@gmail.com

+36305684742

aktivmami.zsbeka.hu/, facebook.com/AktivmamiDujv/, lyb.zsbeka.hu/, facebook.com/lybzsbeka/, kepespuszta.hu, https://www.facebook.com/kepespuszta

#Aktivmami #LYB #hordozósfitness #babamamatorna #várandósság #táplálkozásitanácsadás #hordozásitanácsadás