Közösség

Az Aktívmami legfontosabb feladata (párhuzamosan a rendszeres mozgással) az, hogy egy támogató közösséget alkossunk, ahová jó járni, ahol jó lenni. Az az időszak, amikor az embernek kicsi gyereke van, a legszebb az életben. Meg a legrettentőbb is. 🙂

Kulcs, Falunap – bemutató, 2017.05.01.

Az otthon lévő kismamák manapság többnyire online kommunikálnak – ez van, hogy paradox módon erősíti az elszigetelődésüket. Az Aktívmami egy valódi, hús-vér anyukákból álló csapat, akiket a mozgás szeretetén kívül a közös élethelyzet is összetart.

Aktívmami Flashmob, Születés hete, 2017.04.24.

Body Positive Fitness – célja az emberek bátorítása a fizikai teljesítmény és fejlődés megélésére, a saját és mások testének tiszteletére ítéletmentesen, anélkül, hogy bárki alkatát, korát, fizikai adottságait górcső alá vennénk.  Mindegy, hogy hogy nézel ki, hogy öltözöl, mennyi idős vagy: ha sportolsz, sportoló vagy!

Aktívmamiként több rendezvényen megjelenünk, van, hogy hívnak, van, hogy épp flashmobot csinálunk, de velünk mindig történik valami! 🙂 Idén nyáron kezdtük a MentálFitness nevű programunkat, amikor havonta egy estén az apa-gyermek kapcsolat építése a cél… ezért mi, ennek teret adva (;-)) elvonulunk pár órára, és nagyot dumálunk!

Aktívmami Piknik, Bp, 2017.06.18.

Gyere közénk, ha szeretnél egy klassz csapat tagja lenni! 🙂