Aktívmami Hordozós Fitness (AHF)

Kíméletes, de hatékony alakformáló fitness óra a hordozás szerelmeseinek!

 

Az Aktívmami Hordozós Fitness egy speciálisan felépített baba-mama torna, hogy hordozókendővel, egyéb hordozó eszközzel végezhető legyen. Eredeti és igazi fitness, nem tánc, nem lötyögés, nem torna, hanem hamisítatlan alakformálás felsőfokon!

 

 

Már a bemelegítés is egyedi, miközben a mama átmozgatja az izmait a baba is jól szórakozik. Az óra egészét vagy nagy részét állva végezzük. Ezalatt változatos gyakorlatokkal, különleges gyakorlatblokkokkal találkozhatsz, miközben a babád az élő súlyod. Ahogy nő, úgy növekszik folyamatosan, de fokozatosan a terhelés.

A legkedvesebb, legkülönlegesebb és legkeményebb edzés anyukáknak!

Az edzéstípust ajánljuk várandós kismamáknak is.

Hogyan készülj az edzésre?

Edzés előtt 1-1,5 órával egyél utoljára, lehetőleg legyen benne lassú szénhidrát és fehérje is. Edzés után jöhet egy kis gyors szénhidrát és szintén fehérje, lehetőleg egy órán belül, ha azonnal nem megy.

Az órán vagy cipőben vagy mezítláb vagyunk. Kényelmes, sportos öltözék legyen rajtad, hogy kényelmesen tudj mozogni. Legyen nálad legalább fél liter víz, azt meg kell inni az edzés alatt. A babának és magadnak is hozz váltócuccot – össze fogtok izzadni, nem csak nyáron. 🙂 A babára torna közben elég egy réteggel kevesebb ruha, mint amit egyébként adnál rá, mert fűtitek egymást.