Az Aktívmami Programról

Aktívmami – anyukaformálás a maximumon!
Babával és várandósan is légy fitt és egészséges!

Dunaújvárosban indul heti rendszerességgel Hordozós, Babás, Playground Workout Winter Edition, és LYB gyakorló óra

Dunaföldváron hetente Hordozós és Power Walking óráink elérhetőek, és havonta egy LYB gyakorló óra.

Rácalmáson hetente Babás Aktívmamira vároma kisgyerekes anyukákat.

Az Aktívmami nem hordozós edzés vagy baba-mama torna, hanem olyan, kifejezetten anyukáknak kifejlesztett mozgásrendszer, ami ugyan figyelembe veszi az állapotot, támogatja a regenerációt, de mégis a fókuszában a hatékony alakformálás áll.
Ennek ellenére biztonságos, hiszen mind a gyakorlatokat, mind az intenzitást maximálisan magadra tudod igazítani, és ebben oktatóink is a segítségedre vannak!
Aktívmami Hordozós Fitness – a hordozás és az összebújás szerelmeseinek!
Az AHF edzésen már várandósan is részt vehetsz!
Aktívmami Babás Fitness – a klasszikus baba-mama tornák modern változata, tartásjavítással, core-tréninggel, gerinctréninggel, funkcionális mozgásiskolázással, gátizom erősítéssel!
Aktívmami Power Walking – APW a power walking technikájára épülő interval edzés. A power walking technikának köszönhetően a futáshoz hasonló energiafelhasználást érünk el egy-egy edzésen, a walking szakaszok alatt a pulzus az alsó-közepes tartományban mozog, ami ideális a zsírégetéshez. A gyalogló szakaszokat erősítő szakaszokkal tarkítjuk, így egy igazán hatékony, minden izomcsoportot komplexen átmozgató edzésen vehetsz részt!
Az APW edzésen gyakorlatilag bárki részt vehet: várandósan, a gyermekágy leteltével hordozós (vagy babakocsis) anyukaként, gyerek nélkül vagy akár a családdal – férjjel, nagyobb gyerekkel – együtt.
Aktívmami PlayGround Workout
Ez a legkeményebb Aktívmami edzésforma. Az edzést az esti órákban tartjuk, de még világosban. A helyszín az változó lesz, a város különböző játszóterein fogunk találkozni 2-2 alkalommal. Az APGW szabadtéri, saját testsúlyos funkcionális edzés, de közben megtanulod, hogy egy-egy játszóterezés alkalmával mire használhatod TE is az ott található játékokat!
Aktívmami PlayGround Workout Winter Edition – A  nyári PlayGround Workout téli változata, mert most már elég hideg és sötét van a játszóterezéshez. 😉 Dominánsan saját testsúlyos köredzés. Elsősorban azoknak ajánlom, akik már totyogó kisgyerekkel jönnek, és már kinőttek a Hordozós Aktívmamiból, vagy rendelkeznek egy komolyabb állóképességgel.
Viszont jöhet Apa is! 😎
2018-tól már táplálkozási tanácsadással és hordozási tanácsadással is foglalkozom, keress bátran bármelyik témakörben!
Ha az Aktívmami Mozgásrendszer érdekel, csatlakozz ehhez a csoporthoz:
Ha az életmódváltás a célod, gyere ide:
Ha a hordozás világa érdekel, gyere ide:
Gyere, sok szeretettel vár egy nagyon klassz anyuka-közösség! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük